“A lehetetlent azonnal intézzük, a csodára kicsit várni kell.”

Tázló Bence – Ügyvezető

Zsindelyezésben az elsők!

Kivitelező csapatunkkal nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és a biztonságos munkavégzésre.

Célunk, hogy elégedett ügyfelekkel gazdagodjunk, ezért a zsindelyezési munkáinkat a legmagasabb színvonalon, képzett szakembereinkkel végezzük.
Munkánk legértékesebb gyümölcse, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket!

Az általunk leggyakrabban végzett munka az újrazsindelyezés, ebben vagyunk a legrutinosabbak ügyfeleink legnagyobb elégedettségére.

A manapság nehéz építőipari környezetben és a dráguló anyagárak mellett fontosnak érezzük, hogy versenyképes és megfizethető áron végezzünk a zsindelyezést, hiszen így maradhatunk a piacon, és ezáltal növelhetjük elégedett megrendelőink számát.

A GreenQuest Kft. 10 éve foglalkozik tetőfedéssel, javítással és karbantartással. Jóhírünket a kiváló, precíz munkavégzés mellett, jó hangulatú, összeszokott , rendszerető brigádunknak és fő irányvonalunknak, a zsindelyes tetőfedésnek köszönhetjük. Kivitelezésünk minősége garantált, hiszen a kiváló zsindelyforgalmazó IKO Magyarország Kft. által szervezett zsindely szakkivitelezési képzések állandó résztvevői vagyunk! Országszerte csúcsminőségű tetőfedési szolgáltatásokat és hosszútávú eredményeket nyújtunk ügyfeleink számára.

Kérjen árajánlatot, és győződjön meg saját szemével, hogy valóban profi csapat vagyunk!

Zsindelyezés

A legújabb tetőfedési forma egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, ezenkívül a legidőtállóbb megoldásnak bizonyul napjainkban. Palatető vagy tönkrement zsindelytető felújításnál az időjárásnak legjobban ellenálló, legpraktikusabb és legszebb megoldás.

Szakembereink számos zsindelyfajtából személyre szabottan, az Önnek legmegfelelőbb alapanyagot segítenek kiválasztani. Praktikussága mellett az esztétikai elvárásoknak is eleget tesz: nem csak a jégeső ellen nyújt védelmet, de rengeteg színben és formában kapható.

Cégünk olyan külföldi szakemberekkel bővítette csapatát, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek zsindelyezés területén, így fokozottan garantáljuk a minőségi munkát.

BÁDOGOZÁS

A megfelelő tető kialakításakor különös figyelmet fordítunk a helyes csapadékelvezetésre. Fontos az ereszcsatornák stabil rögzítése, hogy nagy mennyiségű csapadék se jelentsen gondot. Az optimális vízelvezetés érdekében az ereszcsatornákat megfelelően lejtjük.

Ereszcsatornák telepítésén túl foglalkozunk látszó fafelületek korcolt lemezelésével is, mely az esztétikus megjelenés mellett, időtálló megoldás is, mivel a faanyagokkal szemben nincs szükség rendszeres felületkezelésre.

Igény esetén csúcsdíszek felhelyezését is vállaljuk!

Tetőjavítás

Tönkrement zsindely? Beázik a tető? Segítünk!

A legkisebb problémákból is hatalmas, költséges károk alakulhatnak ki, ha nem történik meg időben a tetőfelújítás. Amint észreveszi a hibát, készítsen fotókat a problémás területről, és rövid leírással küldje el e-mailben az info@zsindelyestetofedes.hura.

Munkatársaink a lehető leggyorsabban felmérik a tető állapotát, és egyedi felújítási tervet készítenek az Ön számára! A gyors munkavégzés mellett fontosnak tartjuk, hogy időtálló megoldásokat biztosítsunk. 

Tetőkarbantartás

Előzze meg a bajt, és igényelje rendszeresen karbantartási szolgáltatásunkat!

A legjobb megoldás, ha a problémát még a kialakulása előtt megelőzzük. Egy épület esetén a leginkább igénybe vett terület a tető, mely egyben a legfontosabb is, hisz ez nyújt teljes védelmet az időjárással szemben. Munkatársaink Ön és családja biztonságának érdekében magas szakértelemmel vizsgálják át a teljes tetőt, mihamarabb orvosolva az esetleges apróbb hibákat is. Fix havidíjas szolgáltatásunk magában foglalja az ereszcsatornák tisztítását is, mellyel nagy tehertől szabadítjuk meg a tetőszerkezetet. Karbantartási szolgáltatásunk, mint pl. a zsindelyes tető mohátlanítása, nagymértékben meghosszabbítja a tető élettartamát, és pénzt spórol meg Önnek!

 

TETŐFEDÉS AZ ÉLETÜNK

Az Ön zsindelyes tetője a mi felelősségünk! Munkánk során mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, modern dizájnt teremtünk, és körültekintő, precíz kivitelezést nyújtunk. Fontos az Ön, és családja biztonsága, melyet otthonában a hibátlan tetőszerkezet garantál!

Fő profilunk a zsindelyes tetőfelújítás, melynek során tönkrement, gyenge minőségű zsindelyét, prémium kvalitású, gyönyörű zsindelyre cseréljük, jellemzően bontás nélkül. Az általunk használt építőanyagok forgalmazója akár 25-30 év garanciát is vállal laminált zsindelyeire, cégünk pedig biztosítja ehhez a kiváló szakértelmet a tetőrenoválás során.

A zsindelyezésen túl legyen szó bármilyen alakzatú és anyagú tetőről, bízza tapasztalt szakembereinkre a munkát!

Ahogyan dolgozunk: Munkánk során tartós, esztétikus, gyors megoldást biztosítunk, a legtöbb esetben bontás nélkül, ügyelve arra, hogy ne zavarjuk Önt a mindennapi életben.

Kapcsolat

GreenQuest Kft.

1193 Budapest, Derkovits Gyula utca 53.

Postacím: 1077 Budapest, Izabella utca 33.

Telefonszám: +36 30 286 7278

E-mail: info@zsindelyestetofedes.hu

Számlaszámunk:

HU67 12010721 01709213 00100008 (Raiffeisen Bank)

9 + 9 =

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az alábbi telefonszámon: +36 30 286 7278

Örömünkre szolgál, ha a zsindelyezést biztos kezekben tudhatja!