Köszöntjük a zsindelyes tetőfedés páratlan univerzumában!

Büszkén mutatjuk be Önnek a forradalmian új fejlesztésű, zsindelyes tetőfedésre fejlesztett okos kalkulátorunkat, melynek segítségével néhány perc alatt megtudhatja, milyen költséget jelent Önnek a pompás zsindelyes tetőhéjazat kialakítása.

Válaszoljon könnyedén, gyorsan néhány egyszerű kérdésre és egy szempillantás alatt megkapja a pontos, egyedi, az egész zsindelyes tetőfedést lefedő költségvetést.

A szomszéd kertje mindig zöldebb, de a tető is a legkorszerűbb zsindely tetőfedés megoldással készült odaát? 

Tudta ön, hogy léteznek az egészségre ártalmas tetők, és erről sokan még csak nem is hallottak?

Ilyen például az azbesztcementből készült palatető is.

Egyetért abban, hogy egy igazi családfő odafigyel a családja biztonságára és egészségére?

Nemrégiben egy vidéki kisfalus lagziban jártunk, ahol meglepő felfedezést tettünk. A gyönyörűen gondozott kertek, parkok között, majd minden harmadik csinos házon, ezek a káros azbeszt tetők pihentek.

Ugye milyen elképesztő dolog ez? Mi is így gondoltuk, ezért utána jártunk az okoknak. Beszélgettünk az ott élő emberekkel és kiderült, hogy a magyarázat egyszerű: a megfelelő információ hiány.

Sokan félnek belemenni a nagyobb volumenű munkálatokba, vagy egyszerűen csak nem akarnak nagyobb összeget tetőcserére áldozni. Létezik olyan tévhit is, hogy a pala megbontásával sokkal rosszabbat tesz a környezetének.

Valóban, az azbesztet tartalmazó épületek bontásakor nagyfokú körültekintéssel és a legszigorúbb védelmi előírásoknak megfelelően kell eljárni, de hosszútávon ez még mindig jobban megéri, mint az egészségkárosító palatetővel együtt élni! 

Eljött az ideje a tetőszerkezet javításának / cseréjének?

A zsindelyezés a legújabb tetőfedési forma, mert egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, ráadásul palatető vagy tönkrement zsindelytető felújításnál a legpraktikusabb és legszebb megoldás.

Szakembereink segítenek személyre szabottan az Önnek legmegfelelőbb alapanyagot kiválasztani. Praktikus, megvéd még a jégesőtől is.  Esztétikus, megannyi színben és formában kapható.

Cégünk olyan külföldi szakemberekkel bővítette csapatát, akik jókora tapasztalattal rendelkeznek a zsindelyezés területén, hozzá adva kollégáink 10 éves szaktudását, garantáljuk a minőségi munkát.

Tudni szeretné mennyibe kerül az új tetője?

Néhány egyszerű információ megadásával, könnyen és gyorsan megtudhatja ingyenes online kalkulátorunk segítségével!

Zavarba ejtőek olykor a tetőfedés árak?

Velünk biztosra mehet, mert minden ajánlatunk személyre szabott, az ön által megadott adatok alapján.

 Hogyan segíthetünk önnek abban, hogy egy egészségesebb környezetben élhessen?

A zsindely tetőfedés munkadíj még mindig csak a 2019-es évet írja nálunk!    

Szóljon a szomszédnak is!