Zsindelyezés

A legújabb tetőfedési forma egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, mégis a legidőtállóbb megoldásnak bizonyul napjainkban. Palatető vagy tönkrement zsindelytető felújításnál a legpraktikusabb és legszebb megoldás.

Számos zsindelyfajtából szakembereink segítenek személyre szabottan az Önnek legmegfelelőbb alapanyagot kiválasztani. Praktikussága mellett az esztétikai elvárásoknak is eleget tesz: nem csak a jégeső ellen nyújt védelmet, de rengeteg színben és formában kapható.

Cégünk olyan külföldi szakemberekkel bővítette csapatát, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek zsindelyezés területén, így garantálva a minőségi munkát.

Megoldás régi palatető esetén

Amennyiben azbeszt tartalmú palatetős fedését szeretné egészségügyi, környezetvédelmi és esztétikai megfontolásból cserélni, javítani úgy keresse fel partnerünket!

BÁDOGOZÁS

A megfelelő tető kialakításakor különös figyelmet fordítunk a helyes csapadékelvezetésre. Fontos az ereszcsatornák stabil rögzítése, hogy a nagymennyiségű csapadék tömege se jelentsen gondot. Valamint az optimális vízelvezetés érdekében az ereszcsatornákat megfelelően lejtetjük.

Ereszcsatornák telepítésén túl foglalkozunk látszó fafelületek korcolt lemezelésével, mely esztétikus megjelenése mellett, időtálló megoldás is, mert a faanyagokkal szemben nincs szüksége rendszeres felületkezelésre.

Igény esetén csúcsdíszek felhelyezését is vállaljuk!

Tetőjavítás

Tönkrement zsindely? Tetőn átszivárgó csapadék? A segítség úton van.

A legkisebb problémákból is hatalmas, költséges károk alakulhatnak ki megfelelő időbeni tetőjavítás hiányában. Amint észreveszi a tető meghibásodását, készítsen fotókat a problémás területről, és rövid leírással küldje el e-mailben az info@zsindelyestetofedes.hu-ra.

Munkatársaink a lehető leggyorsabban felmérik a tető állapotát és egyedi felújítási tervet készítenek az Ön számára! A gyors munkavégzés mellett fontos, hogy időtálló megoldásokat biztosítsunk!

Tetőkarbantartás

Előzze meg a bajt és igényelje rendszeresen karbantartási szolgáltatásunkat!

A legjobb megoldás, ha a problémát már a kialakulása előtt megelőzzük. Épületeink tekintetében a leginkább igénybe vett területnek a tető mondható, mely egyben a legfontosabb is, hisz ez nyújt teljes védelmet az időjárás viszontagságaitól. Munkatársaink az Ön és családja biztonságának érdekében magas szakértelemmel vizsgálják át a teljes tetőt, mihamarabb orvosolva az esetleges apróbb hibákat is. Fix havidíjas szolgáltatásunk magában foglalja az ereszcsatornák tisztítását is, ezzel nagy terhet levéve a tetőszerkezetről. Karbantartási szolgáltatásunkkal nagymértékben meghosszabbíthatja a tető élettartamát, és pénzt spórol meg Önnek!

Örömünkre szolgál ha segíthetünk! Töltse ki online árkalkulátorunkat még ma!